Εγγύηση Tessera4x4 αξεσουάρ | tessera4x4.gr
Εγγραφή στο Newsletter

Εγγύηση

3 Χρόνια Εγγύηση

 

Η παρούσα εγγύηση, η οποία καλύπτει τη χρονική διάρκεια τριών (3) ετών, καλύπτεται από την εταιρεία Tessera4x4 accessories, ελληνική επιχείρηση με έδρα στο 19,5 χλμ Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, Ελευσίνα, ΤΚ 19600 (έναντι Χαλυβουργικής) και απευθύνεται στον αρχικό αγοραστή ενός από τα παρακάτω προϊόντα:

 • Ρολό - καπάκι αλουμινίου (SOT-ROLL Series by Tessera4x4 accessories)
 • Aνοξείδωτα sport design roll bars (RB 406 INOX, RB 407 INOX, RB 408 INOX),
 • Ανοξείδωτες προστατευτικές αψίδες (APS 095 INOX),
 • Ανοξείδωτες μπάρες (BAR 920 INOX)
 • Ανοξείδωτες κουπαστές καρότσας sport design (KOY 80 SPORT INOX, KOY 105 SPORT INOX, KOY 150 SPORT INOX, KOY 151 SPORT INOX, KOY 200 SPORT INOX, KOY 201 SPORT INOX)
 • Ανοξείδωτες κουπαστές καρότσας (KOY 80 INOX, KOY 105 INOX, KOY 150 INOX, KOY 200 INOX)
 • Ανοξείδωτη πίσω μπάρα φόρτωσης (BAR 200 INOX)
 • Ανοξείδωτα πλαϊνά σκαλοπάτια (SKA 202 INOX, SKA 207 INOX, SKA 206 INOX)
 • Πλαϊνά σκαλοπάτια αλουμινίου (SKA 205 AL, SKA 207 AL)
 • Ανοξείδωτοι πίσω προφυλακτήρες (PRO 3020 INOX, PRO 302 INOX)

 

Με τη παρούσα εγγύηση η Tessera4x4 accessories εγγυάται τα προϊόντα της, όταν εκείνα αγοραστούν μέσω της ίδιας της εταιρείας ή ενός εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της, να μην παρουσιάσουν κατασκευαστικά ελλατώματα και βλάβες για την περίοδο τριών (3) ετών από την ημερομηνία αγοράς τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Tessera4x4 accessories θα αντικαταστήσει χωρίς καμία επιβάρυνση τον κάτοχο της παρούσας εγγύησης (δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής), οποιοδήποτε τμήμα διαπιστωθεί ως ελαττωματικό από τη διαδικασία κατασκευής του.

 

Με την επιφύλαξη των παρακάτω περιορισμών και εξαιρέσεων:

 

Η Tessera4x4 accessories εγγυάται μόνο κατασκευαστικές βλάβες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της ορθής και σωστής χρήσης του προϊόντος σε κανονικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

 

Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Ακατάλληλη εγκατάσταση, συµπεριλαµβανοµένων, μεταξύ άλλων, εγκαταστάσεων που δεν εκτελούνται σύμφωνα με τις εργοστασιακές οδηγίες εγκατάστασης, δεν ακολουθούν τις σωστές οδηγίες χρήσης και τις προειδοποιητικές ετικέτες.
 • Ακραίες περιβαλλοντολογικές συνθήκες, συμπερλιβανομένων, μεταξύ άλλων, χαμηλές θερμοκρασίες κάτω από μείον δεκαπέντε βαθμούς Κελσίου (-15°C) ή υψηλότερες, πάνω από σαράντα βαθμούς Κελσίου (40°C).
 • Διείσδυση νερού, συμπερλιβανομένων, μεταξύ άλλων, διαρροών ως αποτέλεσμα της κανονικής χρήσης.
 • Κακή χρήση, κατάχρηση, τροποποίηση, παραποίηση ή αλλοίωση του προϊόντος.
 • Μη ή ακατάλληλη συντήρηση.
 • Ακατάλληλη χρήση εκτός των προδιαγραφών του προϊόντος.
 • Φυσιολογική φθορά ή και καλλυντικές βλάβες από εξασθένιση ή φθορά του φινιρίσματος που προκαλείται από έκθεση σε ηλιακό φως ή χημικές ουσίες ή / και άλλες περιβαλλοντικές συνθήκες.
 • Ατυχήματα, πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμοί ή περιστάσεις ανωτέρας βίας.

 

Αυτή η εγγύηση δεν επεκτείνεται σε καμία περίπτωση σε εξαρτήματα ή αξεσουάρ που δεν παράγονται από τη Tessera4x4 accessories όπως επίσης δεν επεκτείνεται σε τυχόν επακόλουθες ή παρεπόμενες ζημιές των προϊόντων της από τη χρήση αυτών των μη εξουσιοδοτημένων εξαρτημάτων ή αξεσουάρ.

Η παρούσα εγγύηση καλύπτει ρητώς εγγυήσεις που παραχωρούνται ή εννοούνται από τη Tessera4x4 accessories, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, εγγυήσεις στον αγοραστή ότι τα αγαθά που αγοράζονται συμμορφώνονται με τα συνηθή πρότυπα καταλληλότητας και ότι έχουν την ίδια μέση ποιότητα και αξία με παρόμοια προϊόντα που πωλούνται υπό παρόμοιες συνθήκες, όπως επίσης και άλλων υποχρεώσων και ευθυνών από τη μεριά της εταιρείας.

 

Η Tessera4x4 accessories δεν υποθέτει, ούτε εξουσιοδοτεί κανένα άλλο πρόσωπο να αναλάβει για λογαριασμό της οποιαδήποτε άλλη ευθύνη πέρα από την πώληση των προϊόντων της.

 

Η Tessera4x4 accessories δεν εγγυάται προϊόντα που έχουν αγοραστεί από μη εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή.

 

Χρήση της Εγγύησης

 

Για να υποβάλετε αίτηση αξίωσης αντικατάστασης ελλατωματικών προϊόντων ή εξαρτημάτων, σύμφωνα με την παρούσα εγγύηση, ο αιτών πρέπει να ειδοποιήσει τον αντιπρόσωπο από τον οποίο αγόρασε το προϊόν για το ελάττωμα ή τη δυσλειτουργία που φέρει το προϊόν του (μπορείτε να καλέσετε απευθείας και την Tessera4x4 accessories εάν χρειάζεστε βοήθεια, στο 210 5542813 - (+30) ) 210 5541154 - (+30) 210 5541161) (Δευτέρα-Παρασκευή, 08: 00-16: 00)).

Στη συνέχεια, ο αντιπρόσωπος θα επιθεωρήσει το προϊόν και θα συμβουλευτεί τη Tessera4x4  accessories εάν οι τυχόν βλάβες καλύπτονται από την εγγύησή που παρέχει.


Εάν  διαπιστωθεί  ότι υφίσταται τμήμα ή τμήματα ενός προϊόντος τα οποία είναι όντως ελαττωματικά, τα ανταλλακτικά μέρη θα αντικατασταθούν δωρεάν (δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).

 

Η Tessera4x4 accessories διατηρεί τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων της. Ως εκ τούτου, αναμένει από τους αντιπροσώπους της να τηρούν παρόμοια πρότυπα κατά την εγκατάσταση των προϊόντων της και την τήρηση αυτής της εγγύησης. Εάν πιστεύετε ότι έχετε ελαττωματικό προϊόν της Tessera4x4 και αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη χρήση του, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Tessera4x4 accessories στο 210 5542813 - (+30) 210 5541154 - (+30) 210 5541161 ή στο fax (+30) 210 5541443 (Δευτέρα-Παρασκευή 08: 00-16: 00) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@gianso.gr.